Kia Sorento

Plads til alt det vigtige

Masser af plads og fleksible transportmuligheder til alle dine behov: Den nye Sorento kan hurtigt og let forvandles fra en 5-personers bil til en 7-personers bil – og det er lige så nemt at forvandle bilen til en rummelig transporter eller explorer med en bagagerumskapacitet på op til 821 l.

De forskydelige bagsæder kan også klappes frem i forholdet 40:60, så du nemt kan have både passagerer og bagage med.

  • Kør i ethvert terræn med Terrain Mode Select (TMS)*
  • 7 sæder
  •  

Sorento eksteriør

Lige fra synet af den nye Sorentos front, kalder det udvendige design på omgående opmærksomhed. Den skulpturelle kølergrill er imponerende; fremhævet af en indramning i krom og sort højglans, en indfarvet sportslig kofanger med vingeformet luftindtagsgrill og et flot sølvfarvet bundskjold. En ny lyskildeteknologi med LED-projektionsforlygter *, LED-dagskørelys og LED-tågeforlygter giver bedre udsyn til vejen forude og et stærkt visuelt udtryk.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

Tag bare plads…

Tag plads i kabinen, som er i højeste kvalitet.  Læn dig tilbage, og nyd et 10,25″ rammeløst navigationssystem* med Kias UVO Connect* og et 12,3″ komplet digitalt supervision-display. Kør så afsted, og nyd bilens Bose® Premium-soundsystem med 12 højtalere* og gearvælgeren udformet som drejekontakt. Din måde, din stil …. uden kompromis.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

Motorer og gearkasse

Kraft, effektivitet og rendyrket køreglæde: Den nye KIA Sorento fås med de nyeste dynamiske motorer, som omfatter en 2,2-liters CRDi-dieselmotor med enten forhjulstræk eller firehjulstræk. Sorento 2,2 CRDi er udstyret med en 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som leverer lynhurtigt og næsten umærkeligt gearskifte, så køreoplevelsen bliver mere dynamisk.

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll to Top

Test

Book prøvetur