Kia Picanto

Sjov, moderne og Cool

Når livet handler om at nyde øjeblikket, så er den nye Kia Picanto den sjove, moderne og en virkelig cool bil at køre. Med sit sportslige kompakte design, den hyggelige kabine, smarte opkoblingsmuligheder og avancerede sikkerhedsteknologier er den en bil, som elsker at blive set, beundret og ønsket, uanset hvor den befinder sig.
  • Fra 115 g CO2 /km
  • Rummelig kabine 
  • Automatisk nødbremse

Picanto eksteriør

Kompakt i størrelsen, sjov af natur og stilfuld ned til mindste detalje – den nye Picanto elsker at vise sig frem. Fra de elegante former og den udtryksfulde front til high tech-biprojektionsforlygter med LED-dagskørelys og LED-positionslys* – bilen efterlader altid et indtryk, når den suser rundt i byen eller cruiser på åben vej.

Picanto Interiør

Kia Picanto byder på masser af flotte detaljer og kan opfylde ethvert behov. Oplev den rummelige kabine med det smarte instrumentpanel, der fremhæves af sofistikerede, metalfarvede detaljer i centerkonsollen. Spændende linjer og elegante former 

Et af klassens største bagagerum 

I den helt nye KIA Picanto vrimler det med valgmuligheder. Det begynder med det fleksible og alsidige bagagerum, som med sin volumen på op til 225 l, er det største i klassen. Takket være 60:40-splitbagsædet, som er standard og kan klappes fladt ned med en enkelt bevægelse, har du plads til alt det, du har brug for.

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Se Picanto til omgående levering hos Kjerulff

Se alle Picanto til omgående levering fra Kjerulff A/S

Scroll to Top

Test

Book prøvetur