Kia Ceed SW Plug-in hybrid.

Kia Ceed PHEV Level Up tilbud

Med LEVEL UP behøver du ikke gå ned på udstyr – Netop nu får I en Kia Ceed med LEVEL UP, hvor vi gratis opgraderer ekstraudstyret. Køb en Kia Ceed, kom hjem med en Kia Ceed Prestige. Tilbuddet gælder på udvalgte Ceed modeller og fra 1/7 til 17/9.

Stationcar med det bedste fra 2 verdener

 Med vores mest avancerede drivlinje har den en perfekt balance mellem effektivitet og dynamisk kørsel med hurtigt og umærkeligt skift fra eldrift til hybriddrift (benzin/el): Og når batteriet er helt opladet, kan du køre 50 km i ren eldrift.

  • En bagagerumsvolumen på op til 1.506 l

    Op til 50 km elektrisk rækkevidde2

    Op til 76,9 km/l ved blandet kørsel

Ceed SW Plug-in hybrid eksteriør

Aerodynamik og design kombineres i et kraftfuldt moderne match. Den sportslige kofanger og tiger nose-kølergrillen er ikke blot imponerende, men også effektive. 17” diamond cut-aluminiumsfælge (ekstraudstyr) styrker den atletiske profil.

Læs også pressemeddelelse: Kia Ceed modelrækken får omfattende opdatering 

Energi til din kørsel

Indenfor i den komfortable, praktiske og raffinerede kabine, vil du opleve en lang række nye teknologier, der gør din elektrificerede køreoplevelse så nem og tilfredsstillende, som du kan ønske dig.

 

Brændstofeffektiv, økonomisk og dynamisk

Den nye drivlinje kombinerer en litium-polymer-batteripakke på 8,9 kWh, en elmotor på 44,5 kW og en effektiv 1,6-liters GDI-motor (benzinmotor med direkte indsprøjtning) med en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Emissionsværdierne er imponerende lave: kun 29 g CO2/km, og den samlede ydelse på 141 hk giver en acceleration fra 0-100 km/h på 10,8 sek.

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Kia Ceed SW plug-in hybrid til omgående levering

Scroll to Top

Test

Book prøvetur