Kia Proceed

Stop med at drømme

Det første, du lægger mærke til ved den nye ProCeeds vovede designkoncept, er den imponerende karrosseritype – den kombinerer begejstringen og elegancen fra en coupé med det praktiske raffinement fra en SW.

Tag et nærmere kig, og nyd den faldende, lave taglinje med strømlinede konturer langs det skulpturelle karrosseri – alt sammen designet til at give ProCeed sin atletiske karakter og enestående appeal.

  • 1,6 T-GDi med 204 hk
    DCT med Paddle Shift
    594 l bagagerum

Ekteriør med stil og komfort

 KIA ProCeed er eventyrånden kombineret med stil, komfort, bekvemmelighed og alsidighed som standard. Bilens dristige karrosseritype betyder, at den har masser af plads til alle de køreture, som du og dine passagerer har planlagt – bagagerumskapaciteten er på 594 l (1.545 l med bagsæderne klappet ned).

 

Sofistikeret interiør

Tag plads, og du vil blive modtaget af et interiør i høj kvalitet og med masser af plads både foran og bagi. Bløde overflader, dekorindlæg i metallak og en loftbeklædning i sort stof omslutter alle personerne i bilen. Vælg de sæder og det indtræk, der matcher med din stil.

Du kan se frem til begejstrende køreoplevelser med det sportslige D-formede rat. Alle informationer vises perfekt på den 10,25″ navigationstouchscreen og i den 12,3″ store digitale instrumentenhed*.

*Ekstraudstyr

Motorer og gearkasser

ProCeed indbyder dig til en medrivende køreoplevelse med op til 204 hk. Vælg mellem vores kraftfulde benzinmodeller eller modellerne med dieselmotor, der kan kombineres med en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Alle motorer er blevet videreudviklet, så de opfylder de nyeste europæiske emissionsregulativer.

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll to Top

Test

Book prøvetur