Nyheder fra Kjerulff

Kia hædret med fem priser ved 2024 iF Design Awards

Kia opnåede bemærkelsesværdig succes ved 2024 iF Design Awards, hvor fem separate elementer i virksomhedens program blev hædret med en pris af det anerkendte designforums panel af ekspertdommere.

Den nye Kia EV9, der har vundet en lang række priser allerede, kan føje den eksklusive iF Gold Award for sit design til hædersrækken. Denne pris, der kun præsenteres for de 75 mest vindende designs på verdensplan, viser den fortsatte effekt af Kias ”Opposites United” designfilosofi.

Læs pressemeddelelsen her

Kia EV9 er nomineret til titlen som Årets Bil i Danmark 2024

Fredericia, den 11. oktober 2023 – En jury bestående af 21 danske motorjournalister har testet de nyeste tilføjelser til udvalget af bilmodeller i Danmark. Kias helt nye EV9, som endnu ikke er lanceret i Danmark deltog sammen med 20 øvrige nye bilmodeller – og kan efter to dages testforløb på Jyllandsringen i Resenbro kalde sig ”nomineret til Årets Bil i Danmark 2024”.

Udover Kia EV9 består finalefeltet til titlen af yderligere 6 bilmodeller, BMW i5, BYD Dolphin, Hyundai Kona, Toyota Prius, VW ID.7 og XPeng G9.

Læs pressemeddelelsen her

Sådan skiftes til sommertid/vintertid i din Kia

Denne korte video viser hvor nemt, du skifter fra sommertid til vintertid og omvendt

Concept EV9 – Kias evolution af SUV’en

En produktionsversion af Concept EV9 er nu bekræftet til Europa i 2023, og den vil bygge videre på den succes, som den roste EV6-crossover har opnået siden lanceringen sidste år.
 

Læs hele pressemeddelelsen her

 
Scroll to Top

Test

Book prøvetur