Nyheder fra Kjerulff

Helt ny Kia Niro. Som plug-in hybrid eller 100% elbil

Lanceringen af den helt nye Kia Niro gør omstillingen til avanceret e-mobilitet til en enklere, nemmere og problemfri proces for de danske kunder. På baggrund af den enorme succes med den mange gange prisbelønnede udgående Niro er den næste generation af Niro-familien blevet udviklet fra bunden med dristig styling, en fleksibel kabine, topmoderne teknologi og et avanceret udvalg af drivlinjer, der opfylder de europæiske kunders forskellige behov.

Henover sommeren kommer modellen som plug-in hybrid til priser fra 289.990 kr. Senere på året kommer Niro også som 100% elbil

Læs pressemeddelelse her

Concept EV9 – Kias evolution af SUV’en

En produktionsversion af Concept EV9 er nu bekræftet til Europa i 2023, og den vil bygge videre på den succes, som den roste EV6-crossover har opnået siden lanceringen sidste år.
 

Læs hele pressemeddelelsen her

 

Kia EV6 kåret til Car of the Year i Europa

 Den helt nye Kia EV6 har fået titlen som Årets Bil i Europa 2022 i den prestigefyldte Car of the Year (COTY) kåring. Den innovative fuldt elektriske crossover blev kåret som den samlede vinder af en jury bestående af 59 højt respekterede motorjournalister fra 22 europæiske lande.

Læs hele pressemeddelelsen her

 

Kia EV6 triumferer ved Red Dot Design Awards 2022

Kort efter at være blevet kåret til Årets Bil i Europa 2022, har den multi-prisvindende Kia EV6 vundet den samlede sejr ved de prestigefyldte 2022 Red Dot Design Awards. 

 Læs hele pressemeddelelsen her

 

Køb Bil hos Kjerulff A/S

Når du køber en bil hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll to Top

Book prøvetur