Nyheder fra Kjerulff

Kia EV9 – Morgendagens SUV

Kias helt nye EV9 er en fuldt elektrisk SUV designet og bygget til moderne livsstil i den elektrificerede æra. Som virksomhedens første elektriske flagskibs-SUV med tre sæderækker, er den rummelige og markante EV9 en robust, sofistikeret og teknologisk avanceret elbil. Tilgængelig med enten seks eller syv sæder, kombinerer den fed stil, førsteklasses alsidighed, mangefacetterede opkoblingsmuligheder og Kias signatur “Opposites United”-design for at levere en elbil, der kan det hele, med en rækkevidde på op til 541 kilometer ifølge WLTP. 
 

Læs hele pressemeddelelsen her

 

Concept EV9 – Kias evolution af SUV’en

En produktionsversion af Concept EV9 er nu bekræftet til Europa i 2023, og den vil bygge videre på den succes, som den roste EV6-crossover har opnået siden lanceringen sidste år.
 

Læs hele pressemeddelelsen her

 

Kia EV6 kåret til Car of the Year i Europa

 Den helt nye Kia EV6 har fået titlen som Årets Bil i Europa 2022 i den prestigefyldte Car of the Year (COTY) kåring. Den innovative fuldt elektriske crossover blev kåret som den samlede vinder af en jury bestående af 59 højt respekterede motorjournalister fra 22 europæiske lande.

Læs hele pressemeddelelsen her

 
Scroll to Top

Test

Book prøvetur