Kia Niro Plug-in hybrid

Få det bedste fra to verdener

Den avancerede nye KIA Niro Plug-in Hybrid tilfører et naturinspireret design til miljøvenlig kørsel. Med sit dristige eksteriør er bilen lige så forfriskende at se på, som den er at køre i. Og du får en rækkevidde på hele 65 km ved bykørsel eller 49 km ved blandet kørsel i henhold til WLTP-cyklussen.

Lavt brændstofsforbrug

Op til 49 km i rækkevidde på ren el

Opladningstid: fra 2,7 t*

Niro Plug-in hybrid eksteriør

Et enkelt blik på den nye Niro Plug-in Hybrid afslører, at den er unik. Full-LED-forlygter (modelafhængigt udstyr) viser vejen frem. Designmæssige detaljer overalt fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber.

Som kromdetaljerne med blå indlæg og den komfortable strømtilslutning på siden af skærmen. 16” alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

Komfortabel high tech kabine

Nyd den gode plads i den rummelige kabine spækket med features, der optimerer komforten og fleksibiliteten.  Skal du have bagage med? Fold 60:40-splitbagsædet ned for at få mere plads til bagage. Én bil, så mange muligheder.

Alle relevante informationer i dit synsfelt i den 7” instrumentenhed* i den nye Niro Plug-in Hybrid. I instrumentenheden kan du se oplysninger om det aktuelle køreprogram og energiflowet. På navigationsdisplayet* kan du se informationer om batteriets ladetilstand, kørestilen og effektiviteten. Og du kan søge efter en ladestation i nærheden.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

Plug-in-hybrideffektivitet

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele 49 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Nyd den komfortable opladning via en installeret ladeboks derhjemme eller en offentlig ladestation. Batteriet i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid kan oplades 100 % på ca. 2 timer og 15 minutter via en offentlig ladestation (240 V, 16 A).

Priser og udstyr Kia Niro Plug-in hybrid

Akutelle Kampagner

Kia Niro Plug-in hybrid
Vision version fra 249.990 kr.
Comfort version fra 264.900 kr.
Advance version fra 289.990 kr. 

Kia Niro Plug-in hybrid Privatleasing
Udbetaling fra 4.995 kr. Md. ydelse fra 3195 kr.
Se mere her

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Kia Niro til omgående levering fra Kjerulff A/S

Scroll til toppen