Kia Ceed SW

LEVEL UP TILBUD

Med LEVEL UP behøver du ikke gå ned på udstyr – Netop nu får I en Kia Ceed med LEVEL UP, hvor vi gratis opgraderer ekstraudstyret. Køb en Kia Ceed, kom hjem med en Kia Ceed Prestige. Tilbuddet gælder på udvalgte Ceed modeller gælder til 17. september.

Har du brug for mere plads i din dagligdag?

Mød KIA Ceed Sportswagon. Den kombinerer et selvsikkert, atletisk design med masser af plads og dynamiske køreegenskaber.

  • En bagagerumsvolumen på op til 1.694 l
  •  
  • Elektrisk bagklap (ekstraudstyr)
  •  
  • 40:20:40-splitbagsæde (ekstraudstyr)

Ceed SW eksteriør

Ceed SW deler hatchback’ens atletiske fremtoning. 2-lags kølergrill, full LED-forlygter* og “Ice-Cube” LED-dagskørelys og -tågeforlygter giver bilen en markant front. Den sportslige lave profil fremhæves af kromlister omkring sideruderne, og de elegante tagrælinger giver dig frihed til at montere det ekstraudstyr, du har brug for.

Interiør

Alt er designet med fokus på føreren. Den 12,3″ komplet digitale instrumentenhed* og navigationssystemets 10,25″ touchscreen** er perfekt integreret i instrumentpanelets horisontale design. 

Rummelighed

Den store bagagerumskapacitet på 625 l kan hurtigt udvides til imponerende 1.694 l, når du klapper bagsæderne ned. Der er også to opbevaringsrum under bagagerumsbunden, hvor du kan skjule mindre genstande fra nysgerrige blikke. Mere plads i din dagligdag!

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Se alle Ceed SW til omgående levering

Scroll to Top

Test

Book prøvetur