Kreditpolitik hos Kjerulff A/S

Betalingsbetingelser v/ køb af Ny eller Brugt bil
Vi gør dig opmærksom på, at vi ikke kan udlevere din nye eller brugte bil, før vi har modtaget betalingen  for bilen. Vi beder dig overføre beløbet til vores bankkonto i Spar Nord eller betale med Dankort ifølge aftale. Vi må ifølge Hvidvaskningsloven IKKE modtage et kontantbeløb på over kr. 50.000,-

Såfremt bilen er finansieret gennem finansieringsselskab, så kan bilen først udleveres, når alle financieringspapirer er korrekt underskrevet, og udbetalingen er modtaget på vores konto.

Overførsel af penge kan ske til vores bankkonto hos Spar Nord Sjælland, reg.: 9383 kontonr.: 4581592715. Beløbet skal kunne ses på vores konto, før vi kan udlevere bilen, så v beder om at beløbet overføres  i god tid – min. 2-3 dage FØR  bilen skal afhentes. Skriv gerne en mail til os, når beløbet er overført, så vi kan holde øje med overførslen.

Betalingsbetingelser v/ Værkstedsbesøg
Når din bil er på værksted, så kan du vælge at betale kontant ved afhentning af bilen i Kundemodtagelsen, eller du kan søge om at oprette en konto med betalingsbetingelserne: 8 dage netto kontant og med et kreditmax. på kr. 5000,- Beløb over dette kreditmax. skal betales ved afhentning af bilen, såfremt intet andet er aftalt.

Kunder der har købt en ny eller brugt bil har automatisk konto hos os.

Er du ny værkstedskunde, skal du altid betale kontant ved det første værkstedsbesøg, vi modtager Dankort

Betalingsbetingelser v/ køb af Reservedele og Tilbehør
Ved køb af reservedele og tilbehør skal betaling ske ved afhentning, såfremt du ikke har konto.

– Ellers gælder de samme retningslinier som for værkstedskunder ovenfor.

Varer tages KUN retur efter aftale. Ved bestilling af specielle varer til hjemtagelse skal der betales forud for bestilling. Hjemtagne varer tages IKKE retur

Ovennstående er gældende såfremt der ikke foreligger en anden aftale

Vi modtager Dankort

Scroll to Top

Test

Book prøvetur