Isuzu hos Kjerulff A/S

Isuzu – Næsten 100 års historie

Isuzu Motors blev grundlagt i 1922 og er dermed den ældste producent af varebiler i Japan. Organisationen er samtidig en af verdens største producenter af erhvervskøretøjer med mange års dedikation til at producere pålidelige arbejdskøretøjer. Gennem sin kompromisløse tilgange til tingene har Isuzu formået at gøre sit brand verdensomspændende, og de pålidelige og økonomiske varebiler distribueres nu i 100 lande, der i blandt Danmark.

ISUZU D-MAX EXTENDED – Markedets mest sikre.
3,5 ton på krogen 1 ton+ på ladet

Lige fra starten, har Isuzu D-Max et højt niveau af udstyr, bla. tågelygter for  og bag, aircondition/klimaanlæg*, elruder for, CD-radio med Bluetooth-funktion, trip computer, fartpilot og læderrat med rat-monterede styringer til fartpilot/radio.*

* Afhængigt af udstyrs variant

ISUZU D-MAX EXTENDED

Bagdørene er hængslet bagtil, hvilket skaber en meget stor åbning til kabinen. Med sikkerhed for øje, er bagdørene udformet således, at de ikke kan åbnes, når hoveddøren er lukket.

ISUZU D-MAX CREW CAB

4 døret 5/2 sæders (personbil eller mandskabsvogn / VAN), med ekstra stort bagage område, og skille væg bag fører pladsen.

ISUZU D-MAX SINGLE CAB

2 døret, 2 sæders pickup, med ekstra stort lad, i stedet for bagage område.

Køb Isuzu hos Kjerulff A/S

Når du køber en Isuzu hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll to Top

Test

Book prøvetur