Kia Sorento Plug-in hybrid

Mere kraftfuld. Større køreglæde

Når tilværelsen handler om at gøre tingene på din egen måde uden kompromiser, er den nye Kia Sorento 7-personers
SUV-familie med elektrificeret drivlinje helt sikkert vejen frem.
Vil du gerne reducere emissionerne? Så er den nye Sorento Plug-in Hybrid svaret. 
Designet elegant og kraftfuldt, og bilen byder på plads, komfort og luksus i særklasse, så du kan køre med stil uden at
bekymre dig om begrænsninger.

1.6 T-GDi Plug-in Hybrid motor (265 hk) 
7 sæder  

Effektiv, økonomisk og fleksibel

Grøn og økonomisk – både i og udenfor byen: Plug-in-hybridsystemets evne til at køre på både benzin og el giver dig fleksibilitet til at køre lange distancer med reducerede CO2-emissioner og lavere driftsomkostninger. Det regenererende bremsesystem oplader endda bilens batteri, når du kører i påløb eller bremser, så effektiviteten og rækkevidden maksimeres.

Bare tag plads

Tag plads i den nye Sorento Plug-in Hybrid, og oplev et univers med de nyeste fremskridt. Tag et kig på det 10, 25″ rammeløse navigationssystem* med Kia Live -informationer inklusive ladestationer i nærheden eller på din rute*. Nyd den 12,3″ komplet digitale sup er vision – instrumentenhed , som viser vigtige køreinformationer med Plug-in Hybrid opdateringer, der viser energiflow, batteristatus, distance til næste opladning og andet.

Dynamisk plug-in hybridkørsel

Grøn effektivitet, imponerende kraft – og endeløs køreglæde. Med den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid får du det hele. Takket være T-GDi-motorens medrivende præstationer kombineret med en elmotor, som drives af et 13,8-kWh højvoltsbatteri. Og al den komfortable køreglæde, der følger med innovationer som den automatiske gearkasse med shift-by-wire-teknologi og en gearvælger udformet som drejekontakt.

Priser og udstyr Kia Sorento Plug-in hybrid

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll to Top

Test

Book prøvetur