Kia EV6 hos Kjerulff A/S

Ny lav pris på Kia EV6

EV6 er en komplet eldrevet crossover fra Kia, som markerer en ny æra og sætter nye standarder for de kommende år. Bliv inspireret af det iøjnefaldende og markante design.

Long Range – Til længere køreture.

 • Batteripakke: 77,4 kWh
 • Drivlinje: Baghjulstræk (RWD)
 • Rækkevidde: Op til 528 km²
 • Lynopladning: 10-80 % på 18 min.
 • Fra 0-100 km/t: 7,3 sek.
 • Ydelse: 229 hk (168 kW)
 • Tophastighed: 185 km/t
 • Anhængervægt: Op til 1.600 kg

Kia EV6 redefinerer grænserne for elektrisk kørsel

Kia EV6 100% elbil er den første dedikerede elbil baseret på mærkets nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Den har et karakteristisk crossover-inspireret design, og det er den første model der tager form efter Kias nye designfilosofi, som visualiserer mærkets skiftende fokus i retning af elektrificering. 

 • Lang rækkevidde op til 510 km
 • Lynhurtig opladning under 4,5 for 100 km
  High Performance 3,5 sek. fra o-100 km
 • Anhængervægt op til 1600 kg.

Helt nyt designsprog

Det udvendige design af Kia EV6 er en kraftfuld repræsentation af ‘Power to Progress’ – en udvikling af mærkets styrker inden for design. EV6 er en kulmination af færdigheder og ekspertise indsamlet i hele Kias design-ledede transformation.

På fronten skaber karakteristiske kørelys et slankt, moderne udseende. De former en del af bilens digitale ‘Tiger Face’ – en designudvikling af Kias ‘Tiger Nose’ front, men dedikeret til en elektrificeret æra. Lygternes design omfatter også et sekventielt, dynamisk lysmønster. Under dette udvider et lavt luftindtag visuelt fronten på bilen og fremhæver dens high-tech image. For at optimere luftstrømmen forfra, kanaliseres luften gennem og under bilens flade bund for optimal aerodyna

Interiør, der inspirerer

Et af de mest slående elementer er en helt glat hightech buet infotainment-skærm. Det enkle formsprog i den brede skærm og instrumentpanelet giver interiøret en åben fornemmelse.

Sæderne er slanke, lette og smarte og klædt i moderne, visuelt lækre og robuste stoffer skabt af genbrugsplast – svarende til 111 plastflasker.

EV6 tilbyder et intelligent og fleksibelt interiør og et overflod af opbevaringsmuligheder, inklusive 520 liters (VDA)

bagagerum. Med bagsæderne slået ned øges bagagerummets kapacitet til cirka 1.300 liter. Bilen har også et bagagerum i fronten, der giver yderligere 52 liter opbevaringsplads i 2WD-modeller og 20 liter i AWD-modeller.

Lynhurtig opladning

Det 800V højhastigheds-opladningssystem i EV6 giver dig mulighed for at få ekstra tid til de ting, der virkelig betyder noget for dig. En hurtigopladning i 5 min. giver dig en rækkevidde på over 100 km. Oplad fra 10-80% på mindre end 18 min.

”Batteriet i EV6 på 77,4 kWh giver en rækkevidde på op til 510 km ved en fuld opladning. Der er længere tid mellem opladningerne – og du skal derfor bruge mindre tid på at oplade bilen og kan bruge mere tid på dig.

EV6 fås også med 58 kWh-batteri, som er tilstrækkeligt til at dække alle kørselsbehov.
Baghjulstrækversionen er med én enkelt elmotor, og firehjulstrækversionen har to elmotorer, som får dig frem til dit mål uanset vejrforhold eller terræn

Rækkevidden er baseret på WLTP og afventer typegodkendelse. De endelige værdier for AER og energiforbrug offentliggøres senere.

 

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll to Top

Test

Book prøvetur