Kia Rio

Mød en hatchback, som får folk til at vende sig på gaden.


Sportslig, elegant og smukt udformet – den optimerede nye KIA Rio byder på et mere innovativt design end nogensinde før. Aerodynamiske linjer og muskuløse konturer giver Rio sit markante, sprudlende look.

  • Op til 325 l bagagerumsplads

  • Topmoderne infotainmentsystemer og opkoblingsmuligheder

  • DRIVE WiSE og nødbremse med fodgængerregistrering

Lige en bil for dig og din livsstil

Den dristige nye KIA Rio er udviklet til at gøre kørslen til en fornøjelse. Med nedklappelige bagsæder og en rummelig kabine har du al den alsidighed, du kan drømme om, og de smarte opkoblingsmuligheder giver dig masser af måder at holde forbindelsen på. Du vil helt sikkert nyde Rios dynamiske køreegenskaber og lave driftsomkostninger. 

Raffineret og intuitivt interiør

I KIA Ceed er alt designet med fokus på føreren. Instrumentpanelets elegante horisontale design skaber en rummelig atmosfære. Stilfulde indtræk, der fås som ekstraudstyr, omfatter sort og gråt indtræk i stof og kunstlæder eller komplet sort læderindtræk, som giver den mest raffinerede finish. Stil og teknologi er perfekt forenet i den 10,25” touchscreen med navigationssystem og 12,3″ digitale instrumentenhed (ekstraudstyr).

Udvalget af motorer

Med den nye Rio kan du vælge både performance og effektivitet. Det kommer med Kias nyeste elektrificerede drivlinje, og et bredt udvalg af motortype inkl. Mild Hybrid.*

Rio fås med 84 hk, 100 hk eller 120 hk.

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Kia Rio til omgående levering fra Kjerulff A/S

Scroll to Top

Test

Book prøvetur