Ny Kia Sportage med nye drivlinjer

Ny Sportage eksteriør og køreegenskaber

 Den nye Sportage er dristig, sofistikeret og sporty i sit design. En helt nyudviklet terræn-indstilling debuterer i denne femte generation af Sportage. Den avancerede terræn-indstilling tilpasser Sportages opsætning, så bilen får optimal køredynamik på alle typer vejbelægning og under alle forhold.

For at levere en dynamisk, medrivende og optimal køreoplevelse på de europæiske veje introduceres en række særdeles innovative teknologier med den nye Sportage. En ny generation af elektronisk reguleret undervogn (ECS) leverer maksimal komfort og overlegen sikkerhed i alle situationer takket være den kontinuerlige støddæmperregulering.

Topmoderne kabine

Kabinen i den nye Sportage er raffineret med bløde kvalitetsmaterialer og innovativ teknologi, og helheden skaber et helt igennem topmoderne og førerorienteret rum. Kabinen er skræddersyet til at forene banebrydende teknologi med luksusudstyr, førsteklasses materialer og moderne stil.

Centralt i den nye Sportages kabine finder man et smart kurvet display med touchskærm og sportslige luftdyser. Det kurvede display forrest i kabinen giver cockpittet en imponerende visuel bredde og dybde.

Hele kabinen er spækket med materialer i højeste kvalitet, der er behagelige at røre ved, mens dynamiske farvevalg tilføjer liv og energi

Nye drivlinjer

De forskellige drivlinjer af den nye Kia Sportage er designet med banebrydende teknologier, der er skabt til dig – med dig i fokus. Sammenlign dem, og find den rette for dig.

Vælg mellem:

  • Sportage Plug-in Hybrid – Det bedste fra begge verdener.
  • Sportage DCT Mild Hybrid – Mere brændstofeffektiv.
  • Sportage Benzin

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll to Top

Test

Book prøvetur