Kia Sorento Hybrid

Se også Kia Sorento
Se også Kia Sorento SW Plug-in hybrid

Vinder af ‘Det Gyldne Rat’ 2020

Sorento Hybrid vinder prisen ‘Das Goldene Lenkrad 2020’ (Det Gyldne Rat) i kategorien “Store SUV’er”. Den anerkendte tyske bilpris tildeles hvert år af AUTO BILD og BILD am SONNTAG.

Tom Drechsler, chef for AUTO BILD og chefredaktør for BILD-gruppen, udtaler:
”Forgængeren var allerede god, men den nye Sorento er en positiv udvikling. Nu kører den ligeså godt som den ser ud. Der er masser af plads, smarte interiørdetaljer, stemmestyring, et hav af sikkerhedsfunktioner og komfort i hele bilen. Og det er ikke kun min mening, men også juryens.” Læs mere her

1.6 T-GDi HEV (230 hK)
7 sæder
Pris fra 608.155 kr.

Effektiv hybridkørsel

Økonomisk både i byen og alle andre steder: Foruden reduceringen af CO2-emissionerne sænker brændstofeffektiviteten også de samlede driftsomkostninger.

Mere plads til alt det vigtige

Masser af plads og fleksible transportmuligheder til dine behov: Den nye Sorento Hybrid kan hurtigt ændres fra 5-personers til 7-personers, og det er lige så nemt at ændre bilen til en rummelig transporter eller explorer med en bagagerumskapacitet på op til 813 l. De forskydelige bagsæder kan også klappes frem i forholdet 40:60, så du nemt kan have både passagerer og bagage med.

Det bedste fra begge verdener

Kia Sorento Hybrid har et avanceret parallelt hybridsystem, som skifter mellem benzin- og eldrift eller bruger en kombination af begge. Desuden omdanner det regenererende bremsesystem den kinetiske energi til opladning af batteriet. Det reducerer emissionerne ved den daglige kørsel, mens du kan bruge din bil på en fleksibel og alsidig måde.

Akutelle Kampagner

Kia Sorento Plug-in
1,6 T-GDI Hybrid 2WD aut.-6 
Prestige: 608.155 kr.
Upgrade 673.155 kr.
Premium 758.155 kr.
1,6 T-GDI Hybrid 4WD aut.-6 
Prestige: 624.555 kr.
Upgrade 689.555 kr.
Premium 774.555 kr.

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll til toppen

Book prøvetur