Få mere end du forventer

Med KIA Sportage får du altid mere, end du forventer. Mere imponerende og markant design. Mere banebrydende teknologi. Flere avancerede features, der forbedrer din komfort og sikkerhed.

Flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag. Det handler om at opdage en helt ny måde at anskue verden på. At udforske. Tage på eventyr. At køre langt og mindre langt. At finde nye oplevelser og nye steder. Med så meget
innovation, stil og komfort til rådighed er Sportage den perfekte bil til at gøre enhver køretur til en oplevelse

Fås med firehjulstræk

Dobbeltkoblingsgearkasse

Fås i et nyt EcoDynamics+ mildhybridsystem

Sportage eksteriør

Fra motorhjelmen til bagagerummet har Sportage SUV-karakter. Som eksempelvis de højtplacerede LED-forlygter* og den lave, brede kølergrill, som giver fronten et imponerende look og en robust udstråling. Svungne linjer og skarpe detaljer skaber en dynamisk profil. Bagpå møder klart definerede linjer og elegante karrosseriflader markante baglygter – et syn, du sent vil glemme.

*Modelafhængigt ekstraudstyr

 

Imponerende omgivelser

Du vil med det samme føle dig hjemme i KIA Sportage, hvor maksimal komfort og anvendelighed i topklasse møder bløde materialer i premiumkvalitet. Det er kvalitet, som kan ses og er til at tage og føle på. Dekor i satinkrom og indsatser i højglans (modelafhængigt udstyr) på helt rette steder efterlader et indtryk, som man ikke glemmer.

Intelligente motorer

Motorerne til den nye KIA Sportage imponerer med bemærkelsesværdige præstationer, effektivitet og innovativ teknologi – fx med den nyeste 48V diesel mild hybrid-drivlinje. Den er udviklet til at passe perfekt ind i din dagligdag med lave emissioner og uden behov for opladning.

 

Akutelle Kampagner

Kia Sportage Active fås fra 234.990 kr.

 

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll til toppen

Book prøvetur