Kia e-Soul

Ikonisk SUV-design

Slut med at lede efter tankstationer, slut med olieskift og støjende og vibrerende motorer og helt slut med emissioner. Med den nye KIA e-Soul får du i stedet lang rækkevidde med nem opladning og øjeblikkelig acceleration – i en moderne atmosfære, hvor kun lyden fra din musik er høj.

Kia e-Soul eksteriør

  • Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får den nye KIA e-Soul til at skille sig ud fra mængden. Vælg mellem syv karrosserifarver i samme nuance og syv tofarvede kombinationer med forskellige farver på karrosseri/tag og sidespejle. Unikke 17” aluminiumsfælge fuldender det elektriske look.

    *Modellen er vist med ekstraudstyr

Individuel komfort

Her er der masser af plads til, at du selv kan definere din komfort, stil og farve. En særlig stemningsbelysning (ambient light) ændrer sig i takt med musikken. * Læderindtrækket tilfører elegance til de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder14.

* Ekstraudstyr

Smarte opladningsmuligheder

Brug den kombinerede opladningstilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en offentlig ladestation med kombineret opladningssystem (CCS) får du opladningshastighed fra 54 min (20 til 80% på en min. 80kW ladestander3). Bilen har endda en vinterindstilling, som opvarmer batteriet og dermed gør det så effektivt som muligt.

** For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Se alle e-Soul til omgående levering fra Kjerulff A/S

Scroll to Top

Test

Book prøvetur