Kia EV3

Kia EV3 priser er klar

Den nye Kia EV3, som kombinerer progressivt design, innovativ teknologi og banebrydende funktioner, og sætter nye standarder i segmentet. EV3 bygger på Kias erfaringer fra den større EV9 og tilbyder en unik køreoplevelse.

Indtil videre er Kia Danmark klar med fra-priser, som lyder på hhv. 269.900 kr. for Standard Range udgaven og 294.900 kr. for Long Range udgaven.

  • Standard Range med et 58,3 kWh batteri og en rækkevidde på op til 436 km (forventet WLTP)
  • Long Range med et 81,4 kWh batteri, der leverer op til 605 km (forventet WLTP)

Kia EV3

EV3 er mere end blot en bil – det er et skridt ind i fremtidens mobilitet, hvor teknologi, design og ansvarlighed går hånd i hånd. Med sit innovative interiør og Kias fokus på komfort og brugervenlighed, er EV3 designet til at forbedre køreoplevelsen for både pendlerne og bilentusiaster. Alt i alt en kompakt elektrisk SUV, der kombinerer banebrydende teknologi, progressivt design og innovative funktioner, som sætter helt nye standarder i segmentet. EV3 bygger på Kias stærke værdier og teknologiske fremskridt fra EV9, men skaber samtidig sin egen unikke identitet i det kompakte SUV-marked.

EV3 interiør

EV3’s interiørdesign byder på en rummelig kabine, der komfortabelt kan rumme fem personer. Kia har skabt en meget funktionel og effektiv kabine, der udstråler en tiltalende hjemlig atmosfære, designet til at give komfort til passagererne både under kørsel og når bilen oplades.

EV3 tilbyder en elegant midterkonsol indeholdende et skydbart bord med opbevaring. Og nedenunder endnu et opbevaringsområde til drikkevarer, snacks og personlige ejendele, mens elektroniske devises – som laptops og tablets – kan placeres på bordet, når bilen holder stille.

Elektrisk drivlinje: Fremragende rækkevidde og ultra-hurtig opladning

EV3 måler 4.300 mm i længden, 1.850 mm i bredden, 1.560 mm i højden og har en akselafstand på 2.680 mm. Den er udstyret med en avanceret forhjulstrukket elektrisk drivlinje baseret på Electric Global Modular Platform (E-GMP), som benytter Kias fjerde generations batteriteknologi. EV3 Standard modellen tilbydes udelukkende med et 58,3 kWh batteri, mens EV3 Long Range varianten er udstyret med et 81,4 kWh batteri.

Begge modeller anvender en 150 kW/283 Nm elektrisk motor, som giver en acceleration fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder. EV3’s tophastighed er 170 km/t.

Køb Kia hos Kjerulff A/S

Når du køber en Kia hos Kjerulff A/S, er du garanteret en solid bil og en god handel.
Vi har et stort udvalg af modeller, og vi kender vores biler fra inderst til yderst. Vores dygtige salgsteam har mange års erfaring med at finde den helt rette model til vores kunder, så den matcher
både behov og ønsker, nu og i fremtiden.

Scroll to Top

Test

Book prøvetur