Vedligeholdelse af bilens A/C- eller klimaanlæg

Et klimaanlæg er som udgangspunkt mere avanceret end et airconditionanlæg. Krav til vedligeholdelse og servicering er dog ens. Vi tilbyder et A/C- Service fra KUN kr. 895,-

Hvorfor bør du overveje et A/C Service til din bil?

Med et klimaanlæg kan du indstille temperaturen i vognens kabine til en konstant temperatur. Klimaanlægget vil herefter sikre, at temperaturen holdes. Et A/C-anlæg derimod køler blot luften, der pumpes ud, og du skal selv styre temperaturen. Klimaanlægget er derfor også en del dyrere end A/C-anlæg.

Begge anlæg skal vedligeholdes, som alt andet på bilen. Et dårligt vedligeholdt anlæg er ikke effektivt, og der er risiko for, at anlægget går i stykker.

Undgå bakterier i dit aircondition-anlæg

I ethvert aircondition-anlæg er der også en fordamper. I fordamperens lameller dannes der kondensvand, og heri samles der med tiden bakterier, svamp og mikroorganismer. Derfor skal fordamperen desinficeres regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne samt bedst indeklima.

Service af anlæg

Det er ikke unormalt, at et anlæg taber kølermiddel i løbet af et år. Det betyder en ringere effektivitet og nedslidning af anlægget med dyre omkostninger til følge. Det kan derfor være fornuftigt, at du får dit anlæg serviceret minimum hvert andet år.

Servicebooking online

Servicebooking online

Kontakt informationer

Kjerulff A/S
Sverigesvej 12
DK-4200 Slagelse

5852 0815
info@kjerulff.dk

Scroll to Top

Test

Book prøvetur