Kjerulff A/S ligger på en meget stor grund på Sverigesvej, hvor alt er samlet på samme sted.
Firmaet består at et stort værksted og reservedelslager og en stor udstillingshal.

Kjerulff Billede Salgsudstilling 3.2.2020

Kjerulff A/S forhandler det koreansk bilmærke KIA, som i dag er verden mest voksende bilmærke og er nu den 4. største bilproducent i verden.

KIA er i dag det eneste bilmærke i Europa med 7 års garanti.

Vores KIA modeller Ceed og Sportage bliver produceret i byen Zilina i Slovakiet.

1921: Firmaets grundlægger Gustav Kjerulff startede sin automobilforretning den 21. februar 1921 og kan holde 100 års fødselsdag til næste år, og har 100 års jubilæum.

1927: Kjerulff skiftede over til General Motors, og nu blev der solgt Chevrolet biler i stedet for Ford. Forretningen lå nu på Nytorv.

 

Salget af disse biler forsatte helt frem til udbruddet af 2. Verdenskrig.

Bilsalget gik i stå, og der var mangel på brændstof. Det var kun p.g.a af dygtige mennesker i bilbranchen, at bilparken blev holdt kørende. 

De berømte “kakkelovne” blev monteret på bilerne – det var de berømte gasgeneratorer, og de holdt hjulene igang i Danmark.

Krigen sluttede langt om længe, og de opklodsede biler kom igen frem i dagens lys. De store benzinslugne Chevrolet biler kunne ikke sælges mere p.g.a den høje pris.  

Kjerulff A/S lå dengang på Nytorv, hvor der idag er Jack & Jones.   

Pladsen på Nytorv blev for trang p.g.a af planerne med gågaden. Trafikken var efterhånden blevet for voldsom på hovedvej A1, som jo dengang gik lige forbi forretninge

1958: Kjerulff A/S omdannet til et familieselskab, og det blev Poul-Erik og Arne Kjerulff der blev direktører efter Gustav Kjerulff`s død i 1964.
Arne Kjerulff døde 89 år gammel i 2008

1967: Firmaet flyttede værkstedet ud på Sverigesvej. Administrationen og salgsafdelingen flyttede først i 1975, da gagaden blev en realitet i bymidten.

1992: Foretog firmaet det andet generationsskifte i firmaets historie. Firmaet blev omdannet til et ApS, men blev i 1995 igen omdannet til et A/S og nu med Jette og Torben Kjerulff som ejere.

2002: Kjerulff A/S startede som KIA forhandler i Slagelse

2018: Generationsskifte indledt med Annette og Søren Blumow, som begge er ansat hos Kjerulff A/S og begge sidder i firmaets bestyrelse.

2021: Kjeruflf A/S fylder 100 år

Firmaet er stadig et familiefirma, som hele tiden er holdt up-to-date. Firmaet har ikke en stor glasfacade, men firmaet står inde for sund etik og moral, og man handler stadig ud fra devisen:   

 

En aftale er en aftale

 

Firmaet har en stab af gode medarbejdere, som forstår at give kunderne en god service..

Kjerulff A/S har Danmark’s bedste KIA kundetilfredshed.


Vi har altid et godt tilbud på Service m.m til dig. Få altid oplyst prisen på din reparation, når du afleverer din bil hos os.
Kundebil koster kr. 244,- pr. dag excl. brændstof. Har du tegnet en 7 år Serviceaftale er Kundebil gratis.
Du kan altid booke tid til Service m.m under Servicebooking

Vi er meget udadvendt med vores aktiviteter, da vi skal ud og vise vores gode biler frem, da der stadig er mange kunder, som ikke kender KIA bilerne.

Vi støtter i dag følgende : 
Slagelse Boldspil og Idrætsforening, Fodboldklubben B73, Vægtløfterklubben AK Atlas, Slagelse Cykle Ring,  Slagelse Cykel Motion,Slagelse Mountain Bike Club, Slagelse In-Liner Klub, Sponsorsvøm, Slagelse Festuge, Kulturnatten m.fl

Vi har altid et godt tilbud til dig. 

Kjerulff  Mission:
Kjerulff A/S har en mission der går ud på at levere kunderne en salgs og serviceoplevelse, der sikrer dem en problemfri mobilitet.  Kjerulff A/S salgs- og serviceoplevelse skal være blandt de bedste målt på en kombination af serviceniveau,  kvalitet og pris

Kjerulff Vision:
Kjerulff A/S har et mål om at være blandt de bedste KIA forhandlere. Vi vil yde den bedste service, levere den bedste serviceoplevelse og gøre noget ekstra for at skabe en totaloplevelse der gør, at vores kunder oplever den bedste service  før, under og efter bilsalget.
Vi vil levere en salgs- og serviceoplevelse, der sikrer kunderne problemfri mobilitet, og vi skal være blandt de bedste KIA Forhandlere i Danmark , målt på en kombination af serviceniveau, kvalitet og pris.
Vi bestræber os på altid at gøre det rigtige første gang gennem udvikling og uddannelse via KIA Akademi af vores engagerede medarbejdere.
Vi vil udvikle og udbyde nye ydelser til gavn for vores privat- og firmakunder.

Kjerulff  Værdier:                             
Troværdighed – forandringsparat og værdiskabende
Kjerulff  er  troværdig, kompetent,  forandringsparat og værdiskabende.
Troværdighed har været meget afgørende gennem firmaets foreløbige  100 år, og kerneforretningen er at sælge og servicere vores kunder. Det forudsætter, at vi lever op til vores ansvar og gør os fortjent til kundernes tillid og loyalitet. Dette opnås, når vi er troværdige og professionelle.
Kompetent er, at vi er mestre i vores fag, arbejde med at forbedre processer, dele viden og udvikle os løbende. Vi er kompetente, når vi sætter os ind i det, vi har med at gøre og sikrer, at de beslutninger der træffes, er de rigtige.
Forandringsparat er forudsætningen for, at vi overlever i takt med udviklingen på markedet, i forbindelse med ny teknologi, procedurer og øvrige markedsbetingelser. Vi er forandringsparate, når vi selv tager initiativ til forandringer og gennemfører dem i åbenhed og med respekt for og tillid til alle kunder og medarbejdere.
Værdiskabende er at skabe værdier for vores kunder,  for vores aktionærer og  for medarbejderne.      
Det er en nødvendig forudsætning for en bæredygtig udvikling i virksomheden.

Søren Blumow      Torben Kjerulff

 

 
Scroll til toppen

Book prøvetur